• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android apdejt za HTC One X 4.0.4 u 10:08h

Kompanija će korisnike širom svijeta, izgleda obradovati najznačajnijim apdejtom softvera za HTC One X model već večeras u 10:08.

 Android apdejt za HTC One X 4.0.4 u 10:08h  Izvor: MONDO

Ako je vjerovati šuškanjima koja od juče kruže internetom, večeras u 10:08 očekuje nas najznačajniji Android update za HTC One X, a možda i za modele One S, Explorer i Wildfire S.

Govorkanjima se, ne ulazeći previše u detalje, pridružio i mt:s, koji je na svoj Facebook profil postavio sliku sa ova četiri telefona, na kojima je sat pomjeren upravo na 10:08. Da li je to još jedna potvrda ovih priča ili se samo sve dobro sklopilo samo od sebe - saznaćemo vrlo brzo!



HTC je vrlo ozbiljno shvatio konkurenciju, odnosno Samsung Galaxy S3, pa je odmah po njegovoj zvaničnoj najavi žestoko prionuo na posao kako bi ažuriranje za njihov najznačajniji model bilo, pa malo je reći – savršeno.

Kompanija je apsolutno svjesna činjenice da, ako sada uprska, neće više imati alibi kod korisnika, koji su, inače vrlo nezadovoljni zbog nepopularnih odluka, koje je HTC donio u posljednjih par nedjelja.

Dakle, šta nam je to HTC spremio? Nadogradnju softvera na 4.0.4 ICS Android sa brojem 2.05.401.2, koja dolazi u paketu teškom oko 300 MB.

Paket donosi bolje grafičko-igračke performanse, poboljšanje kvaliteta fotografija kamere i video snimaka, upeglaniji interfejs, veću brzinu uređaja, značajno poboljšanje sveukupnih performansi i unapređenja vezana za određena HTC aplikacije i servise.

Biće sređen i problem sa ispadanjem iz Wi-Fi mreže, treperenje displeja pri automatskoj osvijetljenosti, kao i još neki uočeni bagovi. Povećana je izdržljivost baterije tokom igranja, surfovanje internetom je kvalitetnije, a unapređene su i funkcije vezane za muziku i multimediju.

Ažuriranje bi na telefonima trebalo prvo da se pojavi ovih dana za “SIM FREE” verzije telefona, a kako američki mediji javljaju, u toj zemlji, korisnici AT&T mreže već su dobili 4.0.4 update. Ipak, to nije ovaj o kojem mi ovde govorimo, jer on nije dobio zvaničnu changelog listu, a i kako korisnici javljaju nema toliko primetnih poboljšanja.

Pogledajte video.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS