• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je ovo prvi WP8 muzički telefon?

Internet su preplavile slike novog Nokijinog muzičkog “TWIST” telefona sa Windows Phone 8 operativnim sistemom.

 Da li je ovo prvi WP8 muzički telefon?  Izvor: MONDO

Poznati, mada nezvanični My Nokia Blog, koji ni u kojem slučaju nije povezan sa proizvođačem telefona, od “pouzdanog izvora” direktno iz kompanije, dobio je prve slike Nokia mobilnog telefona, prvog Windows Phone modela namijenjenog uživanju posebno u muzici.


Izgled telefona u potpunosti je preuzet sa Symbian modela 5700, koji je svojevremeno bio vrlo popularan i inovativan telefon. Ovog puta, radi se o WP8 uređaju, sa kamerom rezolucije osam megapiksela, ksenonskim blicem i HD video zapisom. Kamera posjeduje unaprijeđenu Carl Zaiss optiku i moguće ju je okretati do 270 stepeni ukrug.

Ostatak karakteristika je, takođe prilično zanimljiv. Telefon ima dva tastera odmah iznad Clear Black displeja sa HD rezolucijom, koja služe za pristup menijima i igranje igara, muzičke tastere na jedoj stani rotirajućeg donjeg djela, uobičajenu numeričku tastaturu sa druge strane i moćan Snapdragon S4 procesor.



Telefon bi trebao da bude predstavljen u septembru ili oktobru, pred lansiranjeWindows Phone 8 platforme, a ukoliko su glasine tačne, zvaće se Lumia X. U mejlu je spomenuto i oživljavanje N-Gage gejmerskog servisa, ali je to, ipak veoma malo vjerovatno.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS