• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook kockanje u pravu “lovu”

Društvena mreža, uz podršku najvećeg britanskog operatera igara na sreću, obezbijedila je podršku za kockanje, od sada i u pravi novac.

 Facebook kockanje u pravu “lovu”  Izvor: MONDO

Aplikacija za pravo online kockanje razvila je britanska Gamesys online kompanija, koja uspješno organizuje najveće internet igre na sreću.

Bingo Friendzy, kako se zvanično zove aplikacija za “pravo” kockanje, dostupna je samo u Velikoj Britaniji, jer njeni zakoni na najbolji mogući način uređuju ovu oblast, navodi se u saopštenju kompanije Gamesys. Facebook je, sa druge strane, saopštio da će preduzeti sve mjere protiv maloljetničkog kockanja, kao i mogućeg lošeg uticaja ove aplikacije na mlade.

Facebook će posebnim filterima praviti selekciju ko je “podoban”, a ko nije da koristi Biingo Friendzy aplikaciju. U planu je identifikacija korisnika putem godine ređenja, na osnovu godišta korisnikovih prijatelja i pregledom posljednjih aktivnosti, koje otkrivaju u kakvom društvu i na kakvim mjestima se potencijalni “kockar” kreće.

Prva “prava” aplikacija za kockanje u realni novac imaće i sistem za podršku korisnicima, koji će, između ostalog, nuditi savjete “kako se ne navući na kocku” i omogućiti postavljanje limita na iznos koji se može potrošiti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS