• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatno pozivanje, slanje poruka i slika

Viber aplikacija za Android i iOS telefone omogućava da prijatelje i kolege zovete potpuno besplatno, ako i oni imaju tu aplikaciju.

 Besplatno pozivanje, slanje poruka i slika  Izvor: MONDO

Za razliku od Skype programa Viber samostalno nakon instalacije prepoznaje korisnike iz vašeg imenika, i ako oni imaju Viber nalog automatski ih dodaje na listu, odakle ih odmah možete pozivati i slati im SMS poruke ili slike.

Viber funkcioniše preko Wi-Fi mreže ili 3G/HSDPA konekcije, ali se uspostava veze i pozivi ne naplaćuju. Kvalitet razgovora je veoma visok, program ne sadrži reklame i obezbjeđuje maksimalnu zaštitu privatnosti korisnika.

Interfejs aplikacije je vrlo jednostavan, a ekranski vidžet omogućava da na poruke i poslate slike odgovorite bez aktivacije aplikacije, direktno iz vidžeta. Najnovija mogućnost Vibera jeste slanje grupnih SMS poruka za više korisnika odjednom.

Pozivanje se vrši veoma jednostavno. Odete u imenik svog Android telefona, izaberete opciju poziva ili pisanja poruke i kliknete na Viber logo. To je sve.

Aplikacija je besplatna i ocenejna sa čak 4.3 od strane preko 243 hiljade korisnika. Nema razloga da je i vi ne isprobate.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS