• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galaxy Note dobio društvo: LG Optimus Vu model

Kategorija uređaja koja nije “ni tamo, ni ovdje”, odnosno ne spada ni u smartfon, ni u tablet grupu brojnija je za Vu: model.

 Galaxy Note dobio društvo: LG Optimus Vu model Izvor: MONDO

Sa ekranom dijagonale 5 inča i 4:3 razmjerom slike, koji odavno nismo vidjeli na tačskrinu, Optimus Vu: objedinjuje karakteristike tablet računara i smart telefona u jednom uređaju na drugačiji način.

Optimus Vu: je opremljen sa brzim 4-PLUS-1 nVidia Tegra 3 Quad-Core procesorom, koji nudi stabilan balans između jakih performansi i zahtijeva u pogledu potrošnje struje tj. energije baterije. Ekran dijagonale 5 inča i 4:3 razmjera slike čine prikaz dokumenata znatno boljim, a surfovanje internetom i upotrebu multimedijalnih sadržaja lakšom i zabavnijom.



Pored toga, IPS ekran sa unaprijeđenim uglovima gledanja prikazuje prirodne i žive boje i omogućuje jasan prikaz čak i kada su sunčevi zraci upereni direktno u njega. Optimus Vu: dolazi sa novim verzijama QuickMemo i Notebook aplikacijama, koje omogućavaju brzo kreiranje ozbiljnih ili “kreativnih” dokumenata i njihovu razmjenu pojednostavljuju uz jedan klik za slanje ili dijeljenje na društvene mreže.

Operativni sistem je Android 4.0 Ice Cream Sandwich sa podrškom za 3G/HSDPA meže i uz memoriju od 32GBIma dvije kamere, glavnu rezolucije osam megapiksela i prednju rezolucije 1.3 megapiksela. Dimenzije su mu 139 x 90 x 8.5 mm, a težina: 168 grama.

Pogledajte video.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS