• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Normalise uklanja Instagram efekte sa slika

Ukoliko ste nekada poželjeli da vidite kako neke slike okačene na Instagram izgledaju bez foto-filtera tog programa, sada imate šansu.

 Normalise uklanja Instagram efekte sa slika  Izvor: MONDO

Normalise je nova iOS aplikacija, za iPhone i iPad uređaje, koja skida foto-efekte sa fotografija napravljenih pomoću Instagram aplikacije i vraća ih u originalno stanje, čineći ih onakvima kakve su bile kada ih je korisnik “samo” uslikao kamerom.



Aplikacija Normalise fotografiju stvorenu uz pomoć Instagrama propušta kroz niz kompleksnih algoritama i vraća je u originalno stanje. Korisnici od ove aplikacije imaju i dodatni bonus, jer ona “pegla” fotografije koje su napravljene bez Instagram ili nekih drugih efekata, ali su same od sebe ispale loše. Cijena aplikacije je jedan dolar.

Džo Makirovski, koji je samostalno osmislio i napravio Normalise aplikaciju, objavio je na svom blogu da mu je već dosadilo da gleda fotografije kojima ga prijatelji s Instagrama zatrpavaju. On je naveo i to da su Instagram fotke počele da se pojavljuju na svim mjestima, pa čak i onim, na kojima ne bi trebale da budu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS