• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodim te u Facebook poslastičarnicu

Tako se to radi u razvijenom svijetu – možete da obradujete svoje prijatelje i najmilije kolačima i kafom, čak i kada nisu blizu vas!

 Vodim te u Facebook poslastičarnicu  Izvor: MONDO

Najnovija Facebook aplikacija Treater, još uvijek u beta fazi, dozvoljava korisnicima da putem Facebook naloga počaste svoje prijatelje kafom, kolačima, kuponima za šoping i mnogim drugim poklonima. Princip rada aplikacije je veoma jednostavan, a prijatelji poklone mogu da podignu na naznačenoj adresi, koja će im biti „isporučena“ na Facebook zid.

Treater za iPhone i iPad pojaviće se uskoro, a koristiće korisnikov Facebook nalog umjesto logina i nakon aktivacije biće omogućen izbor poklona koje želite da pošeljete prijateljima. Kada se odlučite za neki, uz ličnu poruku i možda neku pjesmu sa YouTube kanala, vršite plaćanje kreditnom karticom i započinjete slanje poklona. Prijatelj će kroz nekoliko trenutaka na svom zidu, na Facebooku vidjeti paketić, poruku lii muziku pridruženu uz njega, ali i adresu i vrijeme u koje može da podigne svoj poklon.



Cijenu servisa diktiraju ponuđači poklona i roba, a Treater „živi“ od provizije prilikom plaćanja. Za sve poklone do pet dolara, Treater uzima pola dolara. Za one do 19.99 zelembaća, Treater uzima jedan, a za sve poklone preko iznosa od 20 dolara Treater zaračunava proviziju u visini šest odsto, od ukupne vrijednosti poručenog poklona.

Isporuka poklona radi u određenom broju zemalja oslanjajući se na PayPal i sistem kreditnih kartica. Aplikacija za Facebook i iOS ima najsavremenije filtere zaštite od krađe podataka ili novca.

Više informacija o ovoj sjajnoj aplikaciji potražite OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS