• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpsko - engleski Android rječnik

Ova besplatna Android aplikacija prevodi sa jednog na drugi jezik i obrnuto i to bez potrebe za internet konekcijom.

 Srpsko - engleski Android rječnik Izvor: MONDO

Aplikacija English Serbian Dictionary Fr omogućava prevod sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski, a u bazi ima oko 70 hiljada riječi i fraza.

Nije vam potrebna internet konekcija da biste koristili ovu aplikaciju, ali po prvom pokretanju moraćete da preumete bazu podataka od oko šest megabajta.

Kada je instalirate dovoljno je da izaberete rječnik koji želite da koristite i ukucate riječ. Automatska pretraga izbaciće sve moguće riječi i fraze koje su vezane za upit, a u listi ponuđenih riječi naći ćete imenice, glagole i druge oblike traženih riječi.

iSpeech funkcija omogućava izgovor engleskih riječi koje ste pronašli, ali će vam za to biti potrebna internet konekcija. Takođe, neke riječi možete dodati u omiljene, kako bi vam bile odmah na raspolaganju za sljedeću pretragu, a tu su i liste ranijih pretraživanja i detaljna podešavanja, koja omogućavaju prilagođavanje interfejsa aplikacije.

Izgled aplikacije podređen je njenoj lakoći upotrebe, pa će vam se na prvi pogled učiniti da je isuviše jednostavno dizajnirana, ali kada počnete da pretražujete njenu veiku bazu riječi bićete, u stvari zahvalni na tome što interfejs nije zatrpan suvišnim detaljima.

Aplikacija je besplatna za preuzimanje i korišćenje, a iz Google Play marketa preuzmite je OVDJE. Rječnik je kompatibilan sa Androidom 1.6 i novijim verzijama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS