• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najstarija Facebook korisnica ima 101 godinu

Od 955 miliona aktivnih korisnika Facebooka, vjerovatno najstarija korisnica ima čak 101 godinu i svakodnevno je online.

 Najstarija Facebook korisnica ima 101 godinu Izvor: MONDO

Baka Florens vjerovatno je najstarija korisnica ove društvene mreže, koja je imala čast da je posjeti i njen osnivač – Mark Cukerberg - koji je dovoljno mlad da joj bude praunuk.

Kako Florens Detlor kaže, Facebook joj pomaže da ostane u kontaktu sa najmilijima, ali i da se osjeća koju godinu mlađom. Redovno ga posjećuje i često ostavlja slike na toj društvenoj mreži. Njena najpopularnija fotka sakupila je preko 5.000 lajkova do sada. Baka Florens živi baš u Menlo Parku, gdje je smještena i Facebook centrala i trenutno je u potrazi za dobrom knjigom koju bi čitala. Faebooku se pridružila prije tačno tri godine – u avgustu 2009. godine.



Istraživanja pokazuju da tinejdžeri, iako su primarna korisnička grupa, polako gube trku po broju posjeta koje ostvaruju svakodnevno, u korist žena starijih od 55 godina. One postaju dominantna korisnička grupa, ako se posmatra posljednjih nekoliko mjeseci pristupa i korišćenja ove društvene mreže.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bojan i andrijana

Pa jel od 1ve god ima fb.

RECENZIJE

TIPS & TRICKS