• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LG Optimus G sa LTE podrškom

Kompanija LG Electronics predstavila je svoj najjači pametni telefon do sada, unaprijeđenih performansi i elegantnog dizajna.

 LG Optimus G sa LTE podrškom Izvor: MONDO

U saradnji sa kompanijom Qualcomm, LG je napravio Optimus G, jedini LTE telefon koji posjeduje Snapdragon Quad-Core procesor.

Snapdragon S4 Pro ide čak do 1.5GHz i posjeduje Asynchronous Symmetric Multiprocessing (aSM), koji omogućuje svakom od jezgara da radi odvojeno, kako bi ostvario maksimalne performanse uz duže trajanje baterije. Takođe, Adreno 320 je tri puta brži od Adreno 225 koji su se nalazili u ranijim Snapdragon procesorima.

Ovaj uređaj koristi WXGA True HD IPS+ ekran od 4,7 inča. Najnovija True HD IPS+ tehnologija razvijena je u kompaniji LG Display i podrazumijeva unaprijeđenu rezoluciju, poboljšano osvjetljenje i jasnoću prikaza na ekranima mobilnih telefona. Posebna pogodnost ovih ekrana je 100 odsto prirodan prikaz boja. Takođe, Optimus G ima i najnoviji G2 Touch Hybrid Display. Ovaj ekran osjetljiv na dodir je tanji od ostalih na tržištu bez difuzne refleksije za bolju vidljivost sadržaja na ekranu čak i kada je spoljašnja svjetlost direktno uperena u njega. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, ekran je značajno tanji, ali istovremeno i otporniji na spoljašnje uticaje. Na kraju, u saradnji sa kompanijom LG Chem, Optimus G posjeduje baterije koje su među najizdržljivijim na tržištu, kapaciteta od 2,100 mAh.

Novi LG pametni telefon posjeduje dodatne opcije, među kojima je i Live Zooming koji omogućava korisnicima da zumiraju tokom gledanja video zapisa. Zatim, tu je Dual Screen Dual Play za prikazivanje dva različita ekrana na telefonu i eksternom displeju (monitor ili HDTV). Na primjer, prezentaciju koju preko telefona predstavljate na TV uređaju, može na vašem telefonu imati i posebne napomene koje se ne vide na televizoru. Zahvaljujući Cheese Shutter funkciji, možete fotografisati putem glasovne komande.
Glavne karakteristike:

- Procesor: Qualcomm Snapdragon S4 Pro sa 1.5 GHz Quad-Core CPU
- Adreno 320 GPU sa 4G LTE podrškom
- Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich
- Mreža: 2G / 3G / 4G LTE
- Ekran: 4.7 inča WXGA True HD IPS+ (1.280 x 768 piksela)
- Memorija: 32 GB
- RAM: 2 GB DDR
- Kamere: 13.0 MP zadnja / 1.3 MP prednja
- Baterija: 2.100 mAh
- Dimenzije: 131 x 68 x 8.5 mm
- Težina: 145 g
- Bluetooth 4.0, Wi-Fi, USB2.0 HS, A-GPS, MHL, DLNA, NFC

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS