• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone 3G stigao u Evropu, Srbija na čekanju

Nova verzija iPhone uređaja američke kompanije apple,, naći će se na tržištu 11. jula u čak 70 zemalja. Na žalost, ne i u Srbiji.

 iPhone 3G stigao u Evropu, Srbija na čekanju Izvor: MONDO

Novi iPhone, koji izgleda gotovo identično kao stari, podržavaće 3G mrežu, koja omogućava brži protok podataka sa interneta, a biće upola jeftiniji od prethodnog modela. Kupci će tako model sa osam gigabajta memorije moći da kupe za 199 dolara, umesto 399 dolara koliko je koštao stari model.

Model od 16 gigabajta koštaće 299 dolara, što je takođe upola jeftinije od cene starog modela istog memorijskog kapaciteta. Sve cene važe isključivo uz postpejd ugovor od dve godine sa operatorom zemlje u kojoj telefon bude kupljen. iPhone će ići uz postpejd tarifu koja obezbeđuje neograničeni internet protok.

Predsednik kompanije Apple Stiv Džobs najavio je da će te cene važiti za svih 70 država u kojima će se prodavati iPhone, što je velika novina s obzirom da se taj telefon do sada legalno prodavao u samo šest država.

Među državama u kojima će se pojaviti novo Apple-ovo čudo za sada nema Srbije, jer ni jedna od domaćih mobilnih kompanija nij potpisala ugovor sa američkom kompanijom, ali će se do kraja godine prodavati na tržištu susedne Hrvatske, Mađarske i Rumunije.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS