• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miš na prstu: Krotitelj Power Point slajdova

Umesto da ga držite u ruci – možete ga smestiti na prst, kao obični prsten.

 Miš na prstu: Krotitelj Power Point slajdova Izvor: MONDO

Ring Presenter se jednostavno i brzo, poput prstena, stavlja na kažiprst i dok vam nije potreban gotovo da ga nećete ni primjećivati, tim više što je unutrašnji dio obložen mekim materijalom.

Kada poželite da pređete na sljedeći slajd, dovoljno je palcem dodirnuti odgovarajući taster na Ring Presenteru – i prezentacija se poslušno pomjera naprijed.

Ring Presenter je opremljen sa četiri tastera, koja omogućavaju pristup funkcijama pokretanja i zaustavljanja prezentacije i uključivanje crvenog laserskog pokazivača ugrađenog u uređaj.



Pored jedinstvenog dizajna i izuzetno jednostavne i intuitivne upotrebe, uređaj se ističe i time što ga možete koristiti poput običnog miša. Za to je zaslužan touchpad smješten na sredini uređaja koji se koristi kao i običan touchpad – uz razliku da za to ne morate da pomjerate Ring Presenter sa prsta. Uređaj se iz prezenterskog načina rada u „mišji“ prebacuje jednostavnim pomakom kliznog dugmeta na boku.

Ring Presenter napaja se iz litijum-jonske baterije (indikator pokazuje kada je kapacitet baterije pri kraju), a na računar se spaja uz pomoć USB konektora bežičnom 2,4-gigahercnom vezom opsega do 10 metara. Kada ga ne koristite, USB konektor se jednostavno smješta u udubljenje na samom Ring Presenteru, kako ga ne biste izgubili. Baterija se napaja preko priloženog USB kabla.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS