• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galaxy fotoaparat sa Android sistemom

Novi uređaj kombinuje funkciju fotoaparata, operativnog sistema Android 4.1 Jelly Bean i bežične Wi-Fi veze ili 3G/4G mreže za razmjenu podataka.

 Galaxy fotoaparat sa Android sistemom Izvor: MONDO

Razvijen kako bi ispratio promjene u načinima na koje komuniciramo, fotoaparat GALAXY predstavlja kombinaciju uobičajenog načina digitalnog fotografisanja, najnovije platforme Android 4.1 Jelly Bean i bežične konektivnosti, stvarajući na taj način sasvim nov tip uređaja.

Fotoaparat Samsung GALAXY odgovara svima koji žele da lako i spontano stvaraju, uređuju i razmjenjuju fotografije i video snimke na bilo kom mjestu i u bilo koje vrijeme.

Korisnici više ne moraju da žrtvuju kvalitet slike, ako požele da dotjeraju svoje fotografije i istog trenutka ih podjele sa prijateljima. Ovaj fotoaparat dokazano pruža bolje rezultate od bilo koje kamere na smart telefonu.



GALAXY može da se pohvali objektivom sa optičkim zumom od 21 puta, osjetljivim na dodir i super-osvijetljenim BSI CMOS senzorom od 16 megapiksela. Novi Samsungov foto uređaj posjeduje i Smart Pro tehnologiju – seriju načina rada koji i početnicima nude priliku da naprave fotografije profesionalnog izgleda.

Ono što predstavlja pravu revoluciju u ovom fotografskom doživljaju jesu platforma Android 4.1 Jelly Bean i bežična konektivnost, elementi koji otvaraju ovaj uređaj za aplikacije za uređivanje i objavljivanje fotografija i za još mnogo toga. GALAXY aparat ima LCD displej sa HD Super Clear karakteristikom, dijagonale 4.8 inča.

Još jednu prednost ovog aparata, integrisana sa smart telefona, predstavlja opcija kontrole glasom, Voice Control, koja dopušta korisniku da upravlja velikim brojem funkcija kao što su ‘Zoom in’ – „Zumiraj“ i ‘Shoot’ – „Slikaj“, i sve to izgovaranjem tih komandi.

Pored instaliranih Samsungovih aplikacija, korisnici mogu da pretražuju internet i uživaju u bilo kojoj drugoj aplikaciji sa prodavnica Google Play ili Samsung Apps, kao što je na primjer Instagram. Ako korisnici nisu sigurni koju aplikaciju treba da preuzmu, mogu da koriste opciju ‘S Suggest’ koja će im pomoći da otkriju nove aplikacije za uređivanje fotografija ili zabavne igrice koje mogu da preuzmu.



Novi uređaj može da ostvari konekciju u okviru 3G ili 4G mreže, što znači da će korisnici moći da objavljuju fotografije i da pretražuju internet gdje god se nalazili. Fotoaparat GALAXY takođe funkcioniše na Wi-Fi konekciji. Brz i pouzdan rad, uz pomenute načine povezivanja obezbjeđuje procesor sa četiri jezgra, i to na 1.4 GHz.

Sa ovim fotoaparatom možete da koristite gotovo sve funkcije i Google servise, kao da koristite smartfon sa Android operativnim sistemom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS