• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poljaci najbolji mladi programeri

Ekipa "Koko koko euro spoko" iz Poljske, pobjednik je takmičenja u progamiranju "Bubble Cup", saopštili su organizatori takmičenja.

 Poljaci najbolji mladi programeri  Izvor: MONDO

Clj takmičenja je popularizacija programiranja među mladima, ali i stvaranje uslova ekipama mladih programera iz Srbije da se što bolje pripreme i zabilježe zapažene rezultate na najvećim međunarodnim takmičenjima.

Drugo mjesto je zauzela ekipa "S-Force" iz Niša, navedeno je u saopštenju i istaknuto da je 17 timova iz Srbije, regiona i zemalja zapadne Evrope odmjerilo talenat i poznavanje vještina kodiranja tokom veoma uzbudljivog takmičarskog dana.

Organizator petog finala takmičenja "Bubble Cup" je Informaciono društvo Srbije u saradnji sa Računskim centrom Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Glavni pokrovitelj i organizator tehničkog djela takmičenja koji uključuje osmišljavanje zadataka, realizaciju takmičarskog sistema i izradu veb sajta je Majkrosoft razvojni centar Srbija Majkrosoft u Srbiji sa uspjehom posluje više od sedam godina i učestvuje u razvoju najpoznatijih svjetskih softvera za globalno tržište, navedno je u saopštenju.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS