• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone korisnici su ovce, Apple nije genije?

Tako nekako mogu se protumačiti reklamne poruke Samsunga, koji na sve načine medijski pokušava da diskredituje iPhone 5.

 iPhone korisnici su ovce, Apple nije genije?  Izvor: MONDO

Pred samu premijeru nove Galaksije – modela S3 – Samsung je pustio video najavu u kojoj se na kraju pojavljuju ovce, kojima je poručio da se izdvoje iz mase. Očigledno je aludirao na korisnike Apple iPhone uređaja, mada to nikada, naravno nije zvanično potvrđeno. Ipak, internet zajednica vrlo dobro je shvatila poruku. Pogledajte, pa prosudite sami.

Sada, četiri mjeseca nakon premijere Galaxyja S3, kada je stigao iPhone 5, Samsung ponovo napada. Ovog puta direktno “u glavu”, bez uvijanja i zadrške.

U oglasu koji se pojavio u štampanim i internet medijima, Samsung je prozvao iPhone 5 upoređujući ga sa svojim Galaxy S3 smartfonom. Istina, hardverski, Galaxy S3 je bolji, ali ako gledamo softver – o tome bi se moglo dosta diskutovati. Mnogi analitičari i korisnici tvrde da je upravo iOS najveća prednost Apple kompanije, ali Samsung to ne brine mnogo.

Ono što s druge strane marketing stručnjake "zabrinjava" mnogo više od načina na koji Samsung gradi svoj imidž, jeste činjenica da je ekran modela iPhone 5 na ovoj reklami crn tj. ugašen. Stručnjaci se pitaju da li to predstavlja neki simbol, jer Samsung je mogao da izabere i gomilu slika na kojima je ekran uključen. Da li je to poruka da se sprema na oštriju borbu, zabranu tog modela ili nešto treće, pitaju se mnogi?

Samsung je još prije izlaska iPhone 5 uređaja, najavio da će tražiti njegovu zabranu širom svijeta, ako on bude imao LTE podršku. Samsung je vlasnik preko 800 patenata iz LTE i 4G oblasti, pa nam ostaje da vidimo da li će tako i biti. Do tada, pogledajte kako se iPhone 5 odnosi prema konkurenciji, modelima Galaxy S3, Lumia 920, Optimus G i One X u tekstu Sam protiv svih: iPhone 5 i konkurenti.

Pogledajte video.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS