• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možda nije najbolji, ali je rekorder!

Apple je konačno progovorio – čekali smo malo duže, ali rezultati su nevjerovatni.

 Možda nije najbolji, ali je rekorder!  Izvor: MONDO

Za 24 časa primljeno je više od dva miliona narudžbina za iPhone 5!

Iako je ovo sjajna vijest ne samo za kompaniju, nego i fanove iPhone brenda, postoji i jedna začkoljica – mnoge isporuke biće odložene za oktobar zbog velike tražnje, koja je prevazišla sva očekivanja.

Kako kažu u Apple kompaniji, pretporudžbine za iPhone 5 oborile su prethodni rekord, koji je držao iPhone 4S, a reakcija potrošača na novi model je više nego dobra.

Apple iPhone 5 predstavljen je 12. septembra po našem vremenu, a u petak je počelo online naručivanje. Prvi primjerci u prodaju će stići 21. septembra u desetak zemalja u svijetu, dok će do kraja godine iPhone 5 stići u gotovo sve zemlje koje ga prodaju. Kampovanje ispred Apple prodavnica već je počelo, a fanovima nije previše ni nedjelju dana čekanja, samo da se dočepaju novog iPhone 5 pametnjakovića.



Direktor marketinga kompanije Apple, Fil Šiler, tokom prezentovanja rezultata modela iPhone 5 po prvi put, rekao je i to da je tražnja za tim smartfonom nadmašila planirane početne zalihe i, mada će većina pretporudžbina biti isporučena kupcima 21. septembra, mnogi su prebačeni na isporuku u oktobru. Kompanija je trenutno u pregovorima sa kupcima koji su voljni za produžetak čekanja, a koje će Apple za to nagraditi posebnim poklonima.

Ranije prognoze svjetskih IT stručnjaka navode da će iPhone 5 do kraja septembra koristiti preko 10 miliona ljudi, što bi ga krunisalo kao “kralja među smartfonima” po prodaji i popularnosti. Bez obzira na to što iPhone 5 tehnološki nije donio revoluciju, kako se očekivalo, njegov “unaprijeđeni izgled” i sređen iOS, ipak su sasvim dovoljni za pravu pomamu.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS