• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jakna te zagrli kad te neko lajkuje na Fejsu

Novi “rekvizit“ Facebook fanova mogao bi uskoro da bude – jakna, povezana na internet, koja prenosi lajk sa Fejsa pravim zagrljajem!

 Jakna te zagrli kad te neko lajkuje na Fejsu  Izvor: MONDO

Melisa Čou, mlada dizajnerka iz Amerike, spada u onu grupu ljudi kojima lajk na fejsu jednostavno nije dovoljan! Ona želi da preko te društvene mreže podijeli “jača i ekspresivnija“ osjećanja, pa je zbog toga izumila, odnosno dizajnirala Like-A-Hug jaknu.

Ova jakna predstavlja, u stvari “nosivu društvenu mrežu“ koja će vam na svaki lajk upućen vama dati jedan zagrljaj, čineći tako fizičku udaljinost od drage osobe koja vam nedostaje lakšom i podnošljivijom.

Jakna “reaguje“ zagrljajem klikom na sviđanje fotografije, statusne poruke ili videa i onome ko je dobio lajk omogućava da se “osjeća voljenije, ohrabreno, voljeno i da ima podršku osobe koja je daleko, ali mislima vrlo blizu“.

Jakna ima posebno dizajniran i opremljen džep, u koji se stavlja telefon povezan sa Facebook mrežom, na osnovu čijih signala će jakna znati kada je neko lajkovao fotku ili status osobe koja je nosi i – zagrliti je. Jakna omogućava vraćanje lajka jednostavnim stezanjem rukava.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS