• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Instagram pokreće veb profile

Zvanični blog jedne od najpopularnijih aplikacija za pametne telefone najavio Instagram veb profile, koji će omogućiti korišćenje aplikacije na vebu.

 Instagram pokreće veb profile Izvor: MONDO

Instagram je do sada bio dostupan na veb lokaciji instagram.com, na kojoj je bilo moguće samo pregledati slike svog profila i drugih korisnika, komentarisati ih, prosljeđivati dalje na druge društvene mreže i lajkovati.

Sada Instagram će omogućiti mnogo više opcija, ali će i dalje ostati manje upotrebljiv od aplikacije, za koju su sačuvane sve funkcionalnosti. Instagram veb profili neodoljivo podsjećaju na Facebook stranice, u šta možete da se uvjerite i sami.

Trenutno su Instagram veb profili dostupni samo određenim kompanijama i poznatim ličnostima, a “puštanje u rad” za sve druge korisnike očekuje se uskoro.

Podsjećamo vas da svoj Instagram profil možete da povežete sa Facebook profilom, preko Instagram feed aplikacije. Na taj način na jednom mjestu ćete čuvati sve vaše Instagram fotografije, a i drugima će biti lakše da ih pronađu.

Instagram aplikaciju besplatno preuzmite iz našeg App Centra.

Zajedno sa pokretanjem Instagram veb profila na vebu, testira se i novi način prikaza slika i u News Instagram kategoriji, u okviru aplikacije. Kao što možete da vidite, slike su veće, sa jasnijim pregledom, ali sa nešto manje informacija ispod svake, koje ćete dobiti tek klikom na sliku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS