• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android 4.2 prvo za Samsung Galaxy Nexus

GSM verzija vremešnog smartfona zvanično je od 13. novembra dobila nadogradnju Androida na poslednju, 4.2 verziju softvera.

 Android 4.2 prvo za Samsung Galaxy Nexus Izvor: MONDO

Android 4.2 donijeće određene softverske zakrpe i poboljšanja što se stabilnosti i brzine rada tiče, ali i nekoliko manjih noviteta. Recimo, stižu vidžeti na Lock ekran, unaprijeđena gesture kontrola i druge. Google zbog prethodnih lažnih dojava o promeni imena, koje ostaje isto, Jelly Bean, Android 4.2 reklamira pod sloganom “Nova aroma Jelly Beana”.

Sve prethodne verzije bile su nezvanične i nepotpune, a Google je najavio da je od ovog datuma Android 4.2 dostupan u svim regionima. Ipak, znajte da zaključane, odnosno kodirane verzije telefona moraju da dobiju zeleno svjetlo za novi softver i od operatora, tako da će kupcima takvih telefona (preko operatora) novi Jelly Bean stići tek za par nedjelja.

LG Nexus 4 i Samsung Nexus 10 u prodaji

Od 13. novembra u Australiji, Evropi i Americi preko Google Play i Shopping sajta mogu se kupiti prvi primjerci tableta i novog Google smartfona, koji automatski dolaze sa Android 4.2 OS-om. Nažalost, kao i u slučaju Nexus 7 uređaja, BiH će morati da sačeka par nedjelja prije nego što ih dobije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS