• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četiri decenije postojanja Korporacije Intel

Informatička Korporacija Intel, koja postoji u 50 zemalja, ima oko 300 kancelarija i zapošljava 85.000 ljudi, proslavila je 40 godina postojanja.

 Četiri decenije postojanja Korporacije Intel Izvor: MONDO

U saopštenju se podseća da je kompanija Intel, proglašavana članicom najboljih 500 kompanija, postala je poznato ime sa "Intel Inside" kampanjom, dizajnirala je mikroprocesor i uspela je da smesti milijarde tranzistora u samo jedan čip.

Ova kompanija 80 odsto prihoda ostvaruje van granica SAD.

Tokom postojanja kompanije Intel, njeni proizvodi su omogućili neke od najvažnijih inovacija, danas su mikroprocesori u središtu digitalne ere koja ljudima pruža mogućnost da se povezuju na neverovatne nove načine i da dosegnu nekada nezamislive granice u produktivnosti.

U čast 40-godišnjice, predsednik i direktor Intela Paul Otelini je pozvao je zaposlene da se okušaju u volontiranju od million sati. Cilj tog poziva je razvoj lokalnih zajednica širom sveta putem kolektivne donacije volontiranja tokom ove godine.

Kao lider u oblasti tehnologije Intel je u poziciji da poboljša obrazovanje i tehnologiju širom sveta i da omogući napredak u očuvanju životne sredine.

Samo u toku poslednje decenije, Intel je investirao milijardu dolara za poboljšanje obrazovanja na svetskom nivou, a trenutno investira više od 100 miliona dolara godišnje kako bi pružio pomoć nastavnicima, studentima i univerzitetima širom sveta.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS