• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LG KS360 - imate novu poruku

Jedan od noviteta kompanije LG, telefon sa oznakom KS360, stigao je u Evropu ove nedelje.

 LG KS360 - imate novu poruku Izvor: MONDO

Kao što iz priloženih slika možete videti, LG ne odustaje od "samo za njegove oči" promocija, pa na slikam više do izražaja dolaze promoterke nego sami telefoni. Ali, to uopšte nije tako loše.

Sam uređaj je iz grupe slajder telefona, a osnovna namena mu je slanje poruka (messaging). Telefon poseduje QWERTY tastaturu preko koje korisnici mogu kucati poruke brzo i efikasno.

QVGA ekran je veličine 2.4 inča i pruža rezoluciju od 240 x 320 piksela. Ekran poseduje mogućnost automatske rotacije od 90 stepeni, a "touchscreen" funkcija moguća je pri biranju poziva.

Kako je telefon namenjen onima koji moraju ili vile da šalju poruke, kamera od 2 megapiksela neće predstavljati hendikep, a integrisana memorija od 15 megabajta može se nadograditi dodatnim slotom za microSD kartice kapaciteta do 4 gigabajta.

Podržani su svi bitniji audio i videi kodeci, GSM 900/1800/1900 nreže i svakako "messaging" u vidu podrške za SMS, MMS; IM i Email.

Telefon ima i male dimenzije 101.5 × 51 x 16.8 milimetara, tako da ga možete staviti u džep bez bojazni da će vam ispasti, a za rad koristi litijum-jonske baterije.

Kako je LG KS360 namenjen pre svega mlađoj populaciji, koja više koristi usluge slanja poruka, očekujemo da bi neki od domaćih distributera mogao da počne sa prodajom ovih telefona uz, nadamo se, prikladnu promociju sa lepoticama.

(Bratislav Jovanović, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS