• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google Drive i GMail šalju 10 GB "iz cuga"

Google je na blogu objavio da zajedničkim snagama Cloud servis Drive i GMail sada mogu da pošalju i do 400 puta više podataka odjednom!

 Google Drive i GMail šalju 10 GB "iz cuga" Izvor: MONDO

Ukoliko sa kolegama, prijateljima ili rodbinom želite da razmjenjujete ogromne fajlove veličine i po par gigabajta, sada ne morate da razmišljate kako ćete i po kojoj cijeni to uraditi.

Google je doskočio DropBox, Box i drugim cloud servisima, koji ne dozvoljavaju slanje fajlova većih od, uglavnom 100 MB ili 1 GB. Google Drive uz pomoć GMaila sada to omogućava potpuno besplatno.

Da biste koristili ovu opciju potrebno je da kliknete na ikonicu Google Drive aplikacije u mejl kompozeru i odaberete fajl koji želite da pošaljete. Google će provjeriti da li osoba kojoj šaljete podatke ima mjesta ili nekih drugih ograničenja da preuzme fajl i u slučaju da ne postoji mogućnost prijema obustaviće njegovo slanje. To vam štedi i vrijeme i novac.

Opcija slanja podataka odjednom ili separatno, do ukupne veličine od 10 GB, biće korisnicima dostupna do kraja godine najkasnije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS