• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook u kupovini: WhatsApp je sljedeći?

Kako saznaje portal TechCrunch Facebook i kompanija koja stoji iza WhatsApp aplikacije već neko vrijeme su u pregovorima o kupovini.

 Facebook u kupovini: WhatsApp je sljedeći? Izvor: MONDO

Cijena i uslovi kupovine, naravno još uvijek nisu poznati, ali pouzdani izvori, koji su i prenijeli priču do portala TechCrunch navode da će i oni biti objelodanjeni uskoro. Facebook i njegovi čelnici trebali bi da, ukoliko pregovori budu tekli planiranim tokom, objelodane sve detalje već pred kraj ove godine.

Kupovinom ove aplikacije Facebook želi da bude konkurentan ostalim igračima na tržištu, poput Microsofta koji ima Skype ili Applea, koji ima iMessage i FaceTime aplikacije koje su izuzetno popularne za razmjenu poruka i video pozivanje. Ukoliko se priča ispostavi tačnom, Facebook će obezbijediti nesmetanu komunikaciju svojih korisnika koji god telefon da koriste, bez potrebe da imaju instaliranu Fejs aplikaciju.

O WhatsApp aplikaciji

Multiplatformska aplikacija za iOS, Android, BlackBerry, Nokia S40, Symbian i Windows Phone omogućava besplatno korišćenje u prvih godinu dana, nakon čega se usluge plaćaju 0.99 dolara godišnje. WhatsApp je popularan zbog svoje jednostavnosti i lake komunikacije između korisnika, bez obzira na to koju vrstu smartfona ili telefona koriste.

Za razliku od Skype programa WhatsApp samostalno nakon instalacije prepoznaje korisnike iz vašeg imenika, i ako oni imaju WhatsApp nalog automatski ih dodaje na listu, odakle im možete slati SMS poruke ili slike.

WhatsApp, koji možete preuzeti iz našeg App Centra,  funkcioniše preko Wi-Fi mreže ili 3G/HSDPA konekcije, program ne sadrži reklame i obezbjeđuje maksimalnu zaštitu privatnosti korisnika.

Interfejs aplikacije je vrlo jednostavan, a ekranski vidžet omogućava da na poruke i poslate slike odgovorite bez aktivacije aplikacije, direktno iz vidžeta. Najnovija mogućnost WhatsAppa jeste slanje grupnih SMS poruka za više korisnika odjednom tj. grupno četovanje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS