• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aktivniji na LinkedInu lakše pronalaze posao

Nisu svi profili na LinkedInu jednaki - ono što bolje odvaja od prosječnih jeste način na koji se koriste različite mogućnosti mreže.

 Aktivniji na LinkedInu lakše pronalaze posao Izvor: MONDO

LinkedIn je mreža poslovnih kadrova, na kojoj će samo oni koji na pravi način vode svoj profil uspjeti da skrenu pažnju potencijalnih poslodavaca na sebe. U potpunosti ispunite sve tražene podatke LinkedIn profila, dok ne dođete do svih 100 odsto, a onda počnite da radite na promociji svog profila ostavljanjem sadržaja, komentara i objavom vijesti vezanih za svoju i srodne struke.

Kao i na drugim društvenim mrežama - glavna je angažovanost, objavljeno je na veb sajtu www.bizlife.rs. Korisnici koji bar jednom nedeljno dijele određeni sadržaj sa svojim konekcijama imaju 10 puta više šansi da budu kontaktirani povodom novih poslovnih izazova.

Treba iskoristiti mogućnost za dijeljenje članaka, blogova i različitih informacija, ali ne treba pretjerivati sa brojem postova jer je ključ uspjeha kvalitet njihovog sadržaja.

Mnogi smatraju da nemaju vremena da budu aktivni na mreži LinkedIn. Ovaj izgovor se, međutim, ne može smatrati opravdanim jer postoje brojne aplikacije za mobilne uređaje.

Ažurirajte status dok putujete na posao i neka vam to pređe u naviku. Profili korisnika koji imaju fotografiju, imaju sedam puta veće šanse da budu pregledani u odnosu na profile bez fotografija.

Mreža LinkedIn nedavno je predstavila i nove profile, koji će korisnicima biti dostupni uskoro.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS