• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Microsoft "pakovao" Androidu, a spakovao sebi

Negativna kampanja koju Microsoft vodi protiv Androida, zarad promocije Windows Phone 8 brenda obila se kompaniji o glavu na Twitteru.

 Microsoft "pakovao" Androidu, a spakovao sebi Izvor: MONDO

Još prošle godine, nakon što je Google iz Play Stora povukao 30-ak aplikacija za koje se dokazalo ili samo sumnjalo da su malware, Microsoft je na Twitteru pokrenuo heštag #AndroidRage preko kojeg je pisao o bezbjednosnim propustima svog konkurenta.

Ove godine, sa pojavom Windows Phone 8 sistema Microsoft je napravio takmičenje u kojem su korisnici pozvani da ispričaju svoje “potresne i tužne” priče o tome kako ih je Android virus napao i uništio im telefon ili podatke. Korisnici su masovno pisali svoje pričice, dobijali nove WP8 telefone od Microsofta na poklon, ali onda, u jednom trenutku Twitter Android zajednica je planula! I to kako!

Odgovor je bio istovremen i bespoštedan – otvoren je heštag #MicrosoftRage preko kojeg su korisnici tvitovali protiv kompanije i njenog Windows Phone operativnog sistema toliko često i dugo, da je heštag brzo izbio na jedno od Top 10 mesta svjetske liste heštagova.

Microsoft je trenutno miran, kao i Android korisnici, ali vidjećemo ko će i kakav korak načiniti sljedeći. Vjerujemo da će ovde biti još “nadtvitavanja”.

A, znate li ko je izjavio "Android leglo virusa, divlji i bez kontrole"?

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS