• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fenomen “Modnih blogerki” na Blogomaniji

Više od 300 blogera okupilo se na Staroj planini u Srbiji gdje se održava trodnevna Blogomanija - najveći skup blogera u regionu.

 Fenomen “Modnih blogerki” na Blogomaniji  Izvor: MONDO

Na Staroj Planini, u idiličnom snježnom ambijentu, održava se Blogomanija na kojoj se priča i diskutuje o blogovima, blogerima i njihovom radu. Tema konferencije jeste uticaj blogova i društvenih mreža na društveni i politički život Srbije i regiona.

Portparol Blogomanije Mina Smiljanić rekla je Tanjugu da će se tokom dva dana na toj konferenciji predstaviti blogeri, da će učestvovati predavači koji će prikazati svoj rad i blogove, kao i da će biti održane radionice na kojima će učesnici moći da se informišu o tome kako se vodi blog, čemu on služi, kako da ga osmisle, realizuju...

Cilj konferencije koja se održava na Staroj planini je uspostavljanje komunikacije između regionalne zajednice blogera i kompanija, države, kao i dijaloga između onlajn i oflajn medija.

Ideja konferencije koja će trajati do nedelje, 9. decembra, jeste da se na jednom mjestu okupe svi sadašnji i budući blogeri, kako bi razmijenili i stekli nova znanja o tom sve moćnijem medijskom kanalu.

Blogomanija je zagrebala i po površini tzv. “Uticajnih” na društvenim mrežama i tokom nekoliko diskusija mogli su se čuti argumenti za i protiv uticajnih blogera i tiviteraša, a mnogi učesnici istakli su svoje viđenje uticajnosti na društvenim medijima, kao i to da li uticajni pojedinci na njima uopšte postoje.

Kompanija Telekom Srbija na Blogomaniji je predstavila svoj korporativni blog, koji će pomoći korisnicima da saznaju dodatne informacije o uslugama, dobiju odgovore na pitanja, ali i saznaju više o aktuelnim trendovima u telekomunikacijama.

Među svim posjetiocima Blogomanije najviše pažnje privukle su tzv. Modne blogerke, odnosno djevojke koje kroz svoje blogove prate modne trendove i savjetuju čitaoce kako da se obuku.

(MONDO - agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS