• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorske Goosle: Onlajn pretraživač

Goosle.me projekat služi opštem interesu građana Crne Gore, a zamišljen je kao dvosmjerni kanal za komunikaciju sa medijima i građanima.

 Crnogorske Goosle: Onlajn pretraživač Izvor: MONDO

Portal Goosle.me (čita se gusle), iako ima neobičan i, neko će pomisliti šaljiv naziv, predstavlja izuzetno ozbiljan i ambiciozan servis, koji predstavlja bazu tekstova, fotografija, dokumenata i ostale “digitalne građe” koja svjedoči o političkom kameleonstvu zvaničnika u Crnoj Gori – o njihovim ratnim pohodima, sumnjivim poslovima, organizovanom kriminalu, nepotizmu, političkim i svim drugim lažima i ucjenama, ali i svemu sličnom što predstavlja relevantne činjenice.

Portal Goosle.me namjerno podsjeća i liči na Google.me, jer autori žele da on postane pouzdan izvor relevantnih političkih informacija, ali i da na njemu svi zainteresovani mediji mogu da pošalju informacije i dokumente od opšteg interesa građana, kojima mediji, ali i pojedinci raspolažu. Poslati dokumenti i sav ostali digitalni materijal javno će biti dostupan svim građanima i trajno će se čuvati u bazi pretraživača.

Crnogorci sada mogu da “guslaju” i onlajn, tako da ih cijeli region, ali i svijet čuje i rezume. Iza ovog projekta stoji javniservis.me portal iz Crne Gore.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS