• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sony časti: 50 GB besplatne smartfon memorije

Vlasnici Xperia pametnih telefona i u 2013. godini moći će da aktiviraju 50 GB besplatnog Cloud prostora, koji ostaje doživotno njihov!

 Sony časti: 50 GB besplatne smartfon memorije Izvor: MONDO

Još 2011. godine Sony Mobile je, promovšući tada svoju novu Xperia seriju, korisnicima ponudio potpuno drugačiju poklon-kampanju: 50 GB Cloud prostora kroz Box Android aplikaciju.

Ukoliko ne znate o čemu je riječ, podsjetićemo vas da je tadašnji Sony Ericsson vlasnicima svojih Xperia pametnih telefona omogućio da registruju Box Android nalog sa 50 GB besplatnog (doživotnog) memorijskog prostora.

Promocija Box usluge za Sony Ericsson Xperia liniju počela je15. decembra 2011. i traje, umjesto do 31. decembra 2012. i tokom sljedeće godine. Do kraja ove godine mogu je registrovati vlasnici Xperia linije iz 2011. godine, dok za vlasnike modela iz 2012. i 2013. godine ponuda ostaje aktivna i u narednih godinu dana. Ova promocija važi za sve korisnike širom svijeta koji kupe Xperia smart telefon, uključujući i model Xperia U koji je MONDO testirao.

Box aplikacija omogućava korisnicima da na udaljenim serverima besplatno čuvaju svoje slike, video snimke, prezentacije, tekstualne datoteke, muziku i druge fajlove, koje koriste na svom Android ili iOS telefonu/tabletu. Odatle ih kada god požele mogu učitati na svoj uređaj ili ih pregledati onlajn, bez preuzimanja sa interneta.

Detaljnije o Box Android aplikaciji, koja je besplatna i za sve ostale Android uređaje, ali ne omogućava prostor od 50 giga memorije, pročitajte OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS