• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbrutalnija do sada: Nova Lara Kroft

Tomb Raider igra dobila novi trejler u kojem se vidi koliko je Lara Kroft brutalna morala da bude kako bi preživjela na “pustom“ ostrvu.

 Najbrutalnija do sada: Nova Lara Kroft  Izvor: MONDO

Lara Kroft nije uvijek bila onakva kakvom je znamo danas. Ipak, nakon gledanja ovog trejlera ostaje utisak da nikada nije bila ni ovako surova i brutalna prema svojim neprijateljima.

Oni koji su igrali prva dva sata igre rekli su da su “osjećanja pomiješana“ jer, dobili su akcijom nabijenu pucačinu i na momente brutalnu tabačinu, a očekivali su gomilu istraživanja, rješavanja zagonetki i sličnih tombrajderovskih smicalica. Igrači-testeri zbog toga nisu nezadovoljni, ali je percepcija igre s njihove strane bila potpuno drugačija, pa je novi Tomb Raider zaista veliko, pozitivno iznenađenje.

Izgleda da je u novom nastavku, koji je, u stvari prethodnik svih TR igara, akcenat stavljen na izgradnju Larine ličnosti i njenih stavova, umjesto riješavanja zagonetki, skakutanja i akrobatike. Lara će sada mnogo češće padati, klizati se, povređivati, a glavna briga, sem preživljavanja biće joj eliminacija neprijatelja. Potraga za artefaktima stavlja se u drugi plan, dok, netipično za sve dosadašnje TR igre, Lara mora da se obračuna sa svima na ostrvu kako bi preživjela.

Otežavajuća okolnost Lari ovog puta biće i to što će morati da izbjegava vodu, jer apsurdno, ali u ovoj priči ona ne zna da pliva...

Koliko je odlučna? Toliko da je lajt motiv trejlera Larina rečenica da ako ona ne preživi na ostrvu - niko neće. Pogledajte trejler, pa sami presudite koliko je ovo, u stvari nova Tomb Raider igra.

Trejler pogledajte OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS