• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova igrica: Neka vas Čak Noris patosira

Kult Čaka Norisa nikako ne zamire, pa je ovaj popularni glumac akcionih i vestern filmova pronašao put i do igrica za mobilne telefone.

  Nova igrica: Neka vas Čak Noris patosira Izvor: MONDO

Ne, Čak Noris ne igra igrice. On ih onesposobi kružnim udarcem i natera ih da u suzama priznaju poraz. Čak Noris nema bradu ispod brade. Umesto nje on ima još jednu pesnicu i novu igricu za mobilne telefone.

Nekoliko viceva o popularnom glumcu koji kruže internetom, kao i podaci o licenci koju su sklopili kompanija Gameloft (jedna od vodećih kompanija u oblasti izdavaštva i razvoja igara za mobilne telefone) i Čak Noris o izdavanju igrice sa "najvećim američkim herojem" u glavnoj ulozi.

Chuck Norris: Bring on the Pain pojaviće se na tržištu tokom avgusta meseca, a igrači će biti u mogućnosti da je igraju u ulozi teksaškog rendžera Čaka ili komandosa čaka. I jedna i druga opcija doneće puno zabave u vidu "prebijanja na mrtvo ime" i "rešetanja" vatrenim oružjem kombinovanih komunističkih snaga Fidela Kastra i Kim Jong-ila.

Ono što je posebno zanimljivo, a ističe se u saopštenju kompanije Gameloft, jeste mogućnost da i sami budete isprebijani od strane svog omiljenog heroja. Interesantna avatar opcija omogućuje igračima da postave svoje slike na tela NPC likova u igri, koje će potom Noris nokautirati u prašinu sofisticiranim pokretima. To uključuje i bacanje na ekran (kao u filmovima).ž

Izdavač igre obećava i odgovarajuću dozu lucidnog humora iz filmova o Čaku Norisu, koji se provlače i na njegovom kultnom sajtu napravljenom od strane vernih fanova.

(Bratislav Jovanović, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS