• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko to proziva Galaxy S3, a nije Apple

Još jedna američka kompanija – Motorola, koja je pred novogodišnje rasprodaje Amerikancima “objasnila” zašto je njen model bolji.

 Ko to proziva Galaxy S3, a nije Apple Izvor: MONDO

Na svojoj veb stranici Motorola je uporedila model RAZR HD sa najaktuelnijim modelom na svijetu – Samsungom Galaxy S3. Kompanija iz Amerike pronašla je tri ključne prednosti svog smartfona.

Više energije. Motorola tvrdi, a dosadašnji testovi zaista su i potvrdili da RAZR HD ima duže trajanje baterije, za oko 20 odsto. Galaxy S3 ima litijum-jonsku bateriju kapaciteta 2.100 mAh, dok RAZR HD ima litijum-polimer bateriju kapaciteta 2.530 mAh.

Bolji dizajn i otpornije kućište. Samsung je “čak” za 0.1 mm deblji od RAZR HD smartfona (4.7 mm naspram 4.8), ali Motorolin takmičar ima kućište izrađeno od kvalitetnijih materijala i standarde koji mu obezbjeđju otpornost na polivanje vodom.

Motorola RAZR HD je na LTE 4G mrežama brža i do 46 odsto. U toj kompaniji kažu za Samsung Galaxy S3 da “nije lako preuzimati aplikacije iz druge galaksije”.

Da li i vi mislite da je RAZR HD bolji?

U današnjoj borbi za svakog korisnika moderni marketing sve više se oslanja na ovaj tip kampanja. Nokia je prozivala Apple, Samsung je, takođe isprozivao Apple, a HTC je rekao par riječi o Nokiji - i to da je debela!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS