• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pristupačna Nokia Lumia 505

Nokia predstavlja prvi Windows Phone 7.8 smartfon namijenjen mladim korisnicima koji žele moderan, ali povoljan telefon.

 Pristupačna Nokia Lumia 505 Izvor: MONDO

Trendi dizajn kućišta i paleta boja u kojoj su crvena, crna i pink jasno pokazuju da je telefon namijenjen tinejdžerima, i to onima koji vole brzu i laganu komunikaciju. Telefon ima redizajnirani Windows Phone interfejs, koji nosi oznaku 7.8 i staje između najnovijeg WP8 i Mango (7.5) sistema.

Telefon nema prednju kameru, jer ima samo 256 MB RAM memorije, pa neće moći da pruži komunikaciju putem Skype aplikacije ili nekog drugog tipa video-četovanja. Ipak, interna memorija od 4 GB, koja nije proširiva, dopunjenja je sa besplatnih (doživotnih) 7 GB SkyDrive Cloud prostora. Kamera je vrlo moćna sa Carl Zeiss potpisom i rezolucijom od osam megapiksela sa HD 720p video snimanjem.

Nokia Lumia 505 ima AMOLED displej dijagonale 3.7 inča, procesor od 800 Hz sa jednim jezgrom, teška je 131 gram i trebalo bi da košta oko 200 dolara sa taksama i porezima. U prodaji se očekuje do kraja ove godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS