• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung predstavio ChatON servis za četovanje

Samsungov besplatni servis za komunikaciju sada nudi pristup preko višestrukih ekrana i druga unapređenja za lakšu razmjenu poruka i multimedije.

 Samsung predstavio ChatON servis za četovanje Izvor: MONDO

ChatON 2.0 je sljedeća verzijA popularnog globalnog komunikacijskog servisa, koji povezuje sve korisnike mobilnih telefona u jednu zajednicu.

Sada dostupan u preko 200 zemalja i na preko 60 jezika, ChatON pruža laku i brzu komunikaciju porukama, kao i grupno četovanje u brojnim formatima (slike, video i audio snimci, kontakti) kako bi komunikacija bila jednostavna, intuitivna i zabavna. Unaprijeđeni servis radi na svakom pretraživaču i na više umreženih uređaja kao što su telefoni, tableti i Wi-Fi kamere.

Pomoću servisa ChatON 2.0 korisnici su u toku sa svime što se dešava sa njihovim prijateljima. Funkcija za višestruke ekrane omogućava korisniku da četuje sa najviše 5 povezanih uređaja na jednom nalogu zbog čega više nikada nećete propustiti nijednu poruku.

Čak je moguće koristiti i ChatON sa pretraživača na personalnom računaru logovanjem na adresu chaton.com sa istim Samsung ličnim nalogom. Korisnici sada mogu da pozovu prijatelje na razgovore pomoću servisa ChatON sa većeg broja platformi uključujući i Facebook, Twitter i kineski Weibo.

ChatON 2.0 čini razmjenu sadržaja lakom i intuitivnom kako za pojedinačna tako i za grupna četovanja gdje korisnici mogu da ostavljaju poruke ili druge sadržaje u tzv. „prtljažniku“, to jest Trunk-u, virtuelnom mjestu za skladištenje i komentarisanje slika i video fajlova prije nego što ih podijele dalje, na Fejsbuku ili drugim društvenim mrežama.

Inovativna funkcija, ChatON Special Buddy, pruža sjajne ponude, novine i informacije od strane nezavisnih ponuđača u realnom vremenu i dozvoljava korisnicima da glasaju u anketama ili da ostavljaju svoje komentare.

Poput mikro društvene mreže, ChatON 2.0 dozvoljava korisnicima da kreiraju svoje lične profile, ažuriraju statuse kako bi ih njihovi prijatelji vidjeli i komentarisali. Komentari mogu biti postavljeni na profilnim stranama bilo da je korisnik onlajn ili oflajn, a opcija ChatON Interaction Rank, odnosno rang interakcije pruža korisnicima korisne informacije i statistike o njihovim komunikacijama sa prijateljima.

ChatON 2.0 pruža velike mogućnosti za prilagođavanje i personalizaciju iskustva razmjene poruka. Korisnici mogu da stvore sopstvene animirane poruke tako što će dodati fotografije ili snimljene audio snimke, kao što mogu da biraju među animiranim emotikonima kako bi svoje razgovore začinili atmosferom zabave. Uz to, način na koji se pojavljuju pozadina i oblačić za razgovor mogu se promijeniti i prilagoditi svačijem ukusu, čemu će doprinijeti veliki izbor fontova za veliki broj jezika.

Aplikacija je besplatno dostupna u Samsung Apps onlajn prodavnici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS