• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Asteriks na Olimpijadi

Electronic Arts je u ovu igru uložio dosta truda, posebno kada se pogledaju neki drugi pokušaji da se filmski hitovi pretoče u igre.

 Asteriks na Olimpijadi Izvor: MONDO

Naziv: Asterix: The Official Mobile Game of the Movie
Izdavač: EA Mobile
Format: Mobilni telefon
Žanr: Akcija, Film/TV
Broj igrača: 1
Kupite igru

Krajem davne 1959. godine, u francuskom magazinu Pilot, objavljen je prvi strip sa Asteriksom Galom. Tvorci ovog malenog junaka i njegovog vernog pratioca i prijatelja Obeliksa su Rene Gošini i Albert Uderco, a stripovi i kasnije animirani i dugometražni filmovi doživeli su veliki uspeh.

Poslednjih godina pojavilo se nekoliko igara na temu Asteriksa i njegove večite borbe sa Rimljanima i Cezarovim legijama, i te igre uglavnom su pratile filmove (sa neponovljivim Kristijanom Klavijeom i Žerarom Depardjeom). Takav slučaj je i sa igrom Asterix: The Official Mobile Game of the Movie, koja prati aktuelni film "Asteriks i Olimpijske igre".

Electronic Arts je u ovu igru uložio dosta truda, posebno kada se pogledaju neki drugi pokušaji da se filmski hitovi pretoče u igre. Igra je čudna mešavina različitih žanrova. Ima svega, od arkadne avanture/akcije, sportske simulacije do trka (ali ne kolima nego dvokolicama).

Igra se završava trkom dvokolica koja sadrži više dopuna energije i prereka. Do ovog dela stići ćete, verovatno, za nekih sat vremena aktivnog igranja.

Ono što će ostati u pamćenju jeste odlična grafika, verno modelirani likovi i animacije koje liče na crtani film, pa će se dopasti i mlađim igračima.

EA Mobile je u igru definitivno uložio dosta truda. Iako se ne radi o igri koja je kandidat za neku od "best of" nagrada, zabava je zagarantovana.

Igru Asterix: The Official Mobile Game of the Movie možete preuzeti OVDE.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS