• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajno upakovani pokloni: Korak po korak!

Koliko sjajnog papira i ukrasne trake za mašnu vam treba da upakujete poklon, kutiju ili neko drugo iznenađenje za svoje najdraže?

 Sjajno upakovani pokloni: Korak po korak!  Izvor: MONDO

Iako vam prethodna rečenica vjerovatno zvuči kao zadatak iz matematike u osnovnoj školi, aplikacija WrapItApp, zaista će vam pokazati koliko šarenog papira i ukrasne trake za mašnu vam treba da biste lijepo upakovali praznične ili bilo koje druge poklone za svoje najmilije.

WrapItApp ima dugačak spisak kutija svih veličina (najčešćih dimenzija i oblika), za koje su već spremne ne desetine savjeta kako da ih upakujete i koliko materijala će vam za to biti potrebno.

Ukoliko imate kutiju nekih drugih dimenzija ili drugog, manje uobičajenog oblika, poslužite se opcijom skeniranja kutije preko kamere telefona ili ručno unesite dimenzije, na osnovu kojih će aplikacija predložiti način pakovanja i koliko papira i trake će za to biti potrebno.

Aplikacija ima korak po korak uputstvo na koji način da najbolje i najpreciznije izmjerite dimenzije svoje kutije, bez obzira na to da li ona ima ravne ili ivice nepravilnih oblika. Trebaće vam krojački, savitljivi metar, papir i olovka, ali i digitron da pretvorite inče u centimetre. Ne zaboravite da je jedan inč isto koliko i 2.54 centimetra.

Sada na posao – vrijeme je da svoje poklone upakujete na najzabavniji i najljepši način do sada. I nemojte se zaustaviti na tome – pokažite svima ovu aplikaciju, kako biste i vi dobili neki sjajno upakovan poklon sa “ličnim pečatom” osobe koja će vam ga pokloniti.

Aplikacija je dostupna za iPhone, iPod i iPad uređaje, dok za Android možete besplatno preuzeti sličnu aplikaciju iz našeg App centra.

Uživajte u poklanjanju i izrazite svoju kreativnost na najlepši način – srećno pakovanje!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS