• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena i Venus Vilijams "spašavaju" Apple...

Taman kada se podigla prašina oko baga sa “Ne uznemiravaj” funkcijom iPhone 5 smartfona, pojavila se reklama sa slavnim teniserkama.

 Serena i Venus Vilijams "spašavaju" Apple...  Izvor: MONDO

Svaki početak je težak, kaže naš narod, ali svaka Nova godina za Apple korisnike donese neku novu brigu. Prošle godine to je bio problem sa alarmom, a ove je bag sa “Ne uznemiravaj” funkcijom.

Ova funkcija služi za utišavanje poziva, SMS obavještenja, mejl i svih drugih notifikacija na telefonu, u vrijeme koje je korisnik zadao. Umjesto zvonjenja ili piskutanja iPhone u statusnu liniju ubaci piktogram polumjeseca i korisnik zna da je neko zvao ili pisao. Naravno, za najvažnije pozivaoce i kontakte mogu se odobriti uobičajeno zvonjenje i zvučna obavještenja čak i kada je “Ne uznemiravaj” funkcija aktivna.

Ipak, početak godine donio je nešto sasvim neobično određenom broju iPhone korisnika.

Jednom aktivirana “Ne uznemiravaj” funkcija ne prestaje da se gasi ni nakon isteka definisanog perioda. Neki korisnici javljaju da im ne pomaže ni ručno zaustavljanje te funkcije, jer telefon nastavlja da utišava pozive i druga obavještenja. Onda moraju da ugase telefon i ponovo ga upale, kako bi mogli nesmetano da nastave da ga koriste.

Ono što je naznamiljivije u ovoj priči jeste nova reklama Apple kompanije upravo za ovu opciju. I to sa sestrama Vilijams u glavnoj ulozi. Da li je Apple znao za bag pa je želio sebi da obezbijedi malo vremena na račun humora ili je ovo zaista slučajno podudaranje baga i reklame za “Do Not Disturb” opciju – ko zna?!

Pogledajte reklamu, uopšte nije loša, Apple svakako radi na ispravci greške.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS