• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelly Bean na Galaxy S2 donosi ove opcije

Korejska centrala Samsunga predstavila je funkcije koje će popularni smartfon te kompanije dobiti dolaskom Jelly Bean Androida.

 Jelly Bean na Galaxy S2 donosi ove opcije Izvor: MONDO

Nadogradnja za SIM Free modele već je spremna i isporuka bi trebala da počne oko 10. januara prvo u Koreji, a onda i u ostatku svijeta. Korisnici koji imaju Samsung Galaxy S2 odavno pokušavaju da saznaju šta je to što će Jelly Bean donijeti, ali informacije su bile prilično neprecizne i što je najvažnije – nezvanične.

Sada, Samsung Koreja je konačno otkrio šta će to sve model S2 dobiti sa novom nadogradnjom, ali i šta će morati da žrtvuju zarad Jelly Bean nadogradnje. Spisak je pred vama – radujte se novim funkcijama koje će model S2 učiniti još dugo atraktivnim!

1. Android Jelly Bean v4.1.2
- Project Butter donosi unapređeni Home ekran i brže skrolovanje i
- Lakše korišćenje i upravljanje aplikacijama.

2. Preinstalirane aplikacije:
- Help
- Google+
- +Talk
- Play Book i
- Play Movie.

3. Nove funkcije:
- Easy mod, Block mod
- Unapređena kamera: pauziranje tokom snimanja i druge opcije
- Smart Stay funkcija (kao na S3 i Note 2) i
- Pop-up play i podeljeni ekran za praćenje više aplikacija.

Da bi Jelly Bean na modelu Galaxy S2 radio, korisnici će morati da zaborave na najmanje gigabajt interne memorije i da računaju na novi sistem preraspodjele interne memorije. Ovo najvjerovatnije znači da prije apdejta treba da bekapuju sve podatke iz svih memorija na računar, kako ih ne bi izgubili.

Ovo i nije toliko strašno, pošto će se za apdejt svakako koristiti Kies Samsungov softver za nadogradnju i sinhronizaciju, koji je besplatno dostupan na sajtu proizvođača. Dužina prebacivanja podataka zavisi od toga koliko ih ima na telefonu i na koji način su raspoređeni - da li su u interneoj ili na memoriji microSD kartice.

Ukratko o Samsungu Galaxz S2

Samsung Galaxy S II je drugi po redu najbolje prodavani Samsungov smartfon sa Android platformom do sada i jedan od najprodavanijih telefona ikada. Samsung je Galaxy S II predstavio prije dvije godine na MWC kongresu u Barseloni. Galaxy S II ima ekran dijagonale 4.3 inča zasnovan na SuperAMOLED+ matrici, Exynos 4210 Dual-Core CPU na 1.2 GHz, Mali-400 Quad-Core GPU sa 1 GB RAM memorije i kameru rezolucije 8 megapiksela.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS