• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slobodno pipkajte prstima ove monitore!

Linija Samsung monitora za 2013. godinu nudi inovacije u ergonomskom dizajnu, kvalitetu slike i nude mogućnost osjetljivosti na dodir.

 Slobodno pipkajte prstima ove monitore!  Izvor: MONDO

Kompanija Samsung Electronics premijerno na CES 2013 sajmu predstavila je dva nova monitora, stavljajući profesionalni kvalitet slike na dohvat ruke i običnim potrošačima.

Serija 7 i model monitora osjetljiv na dodir SC770 optimizovana je za Windows 8, dok model SC750 iste serije posjeduje tanak, ergonomičan dizajni i unaprijeđen kvalitet slike.

Model monitora osjetljivog na dodir SC770 serije 7 jeste prvi Samsungov multi-tač displej koji je optimizovan za Windows 8. Pošto ovaj monitor podržava do 10 tačaka simultanog višestrukog dodira, korisnici mogu da prevlače, rotiraju ili biraju predmete na monitoru koristeći svoje prste. Fleksibilno i ergonomsko postolje modela SC770 zgodno se prilagođava željama korisnika, jer ima raspon od 60 stepeni za udobno korišćenje displeja osjetljivog na dodir. Uz to, ultra-tanki ram zajedno sa širokim uglovima gledanja pružaju jedno sasvim impresivno iskustvo gledanja.

Monitor SC750 serije 7 posjeduje tanak ergonomski dizajn sa rasponom od 90 stepeni što korisnicima nudi veću udobnost. Ovaj monitor je optimizovan za surfovanje internetom i pregledanje dokumenata kako u položenom, tako i u uspravljenom modu displeja. Elegantno postolje monitora precizno pozicionira ekran u nivou očiju bez potrebe za dodatnim učvršćivanjem. Nudeći veoma oštre slike, monitor SC750 ima kontrast 5000:1, što je za pet puta više od standardnog monitora.

Monitori Serije 7 SC750 i SC770 tač-monitor naći će se u prodaji tokom prvog kvartala 2013. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS