• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Knjiga s najboljim sadržajima umrežavanja

Najbolji sadržaji o globalnom fenomenu "netvorkinga", odnosno umrežavanja, objavljeni na platformi brainsbook naći će se u knjizi.

 Knjiga s najboljim sadržajima umrežavanja Izvor: MONDO

Knjiga će biti objavljena početkom 2009. godine.

Platforma brainsbook koja na inovativan i revolucionaran način spaja znanje i umreženost, veb tehnologiju druge generacije i izdavaštvo, napredak i kulturu lansirana je 15. maja u Beču.

Svi korisnici Interneta iz celog sveta pozvani su da na tom sajtu s drugima podele svoje znanje, ideje i iskustva o globalnom fenomenu umrežavanja, a istovremeno mogu glasati i oceniti dela drugih učesnika na stranici.

Svaki učesnik piše svoj članak, dok ga ostali u tome inspirišu, a zajednica korisnika kasnije ocenjuje radove drugih, dok se društvena razmena između korisnika dešava u delu platforme zvanom "Comunity" sa svim alatima koje nude ostali sajtovi za umrežavanje, istakla je Selma Prodanović, inicijatorka nove platforme i informatički direktor (Chief Networking Officer) grupacije Brainswork.

Grupacija Brainswork u celom svetu pruža konsalting usluge za održivi razvoj s posebnim naglaskom na jugoistočnu Evropu i obrazovanje.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS