• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung prodao 100 miliona Galaxy S telefona

Kada je u vrijeme Symbian sistema i vladavine Nokije Samsung rekao da će za par godina biti broj jedan, malo ko je vjerovao, a pogledajte sada...

 Samsung prodao 100 miliona Galaxy S telefona  Izvor: MONDO

Kompanija Samsung prodala je više od 100 miliona uređaja iz Galaxy S serije. Kako prenosi internet portal Mashable, Samung je ovaj uspjeh upisao u svoju knjigu rekorda samo dvije godine i sedam mjeseci nakon što je predstavio prvjenac Samsung Galaxy S, u maju 2010. godine.

Tada niko nije znao da će Galaxy S, u stvari biti prekretnica i za Android i za Samsung kao kompaniju, jer od tog modela korejska kompanija niže samo uspjehe. Ipak, najveći dio u brojci od 100 miliona Samsung duguje posljednjem modelu Galaxy S3, čija se prosječna dnevna prodaja kreće oko nevjerovatnih 190.000 komada, a do sada je prodato preko 40 miliona tih pametnih telefona.

Poređenja radi, Apple je do sada prodao više od 250 miliona iPhone smartfona, ali ne zaboravite na činjenicu da je za to imao tri godine prednosti, jer je pvri iPhone model predstavljen u junu 2007. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS