• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova generacija Hitachi kamera

DZ-BD10H je potpuna HS ručna kamera, koja snima na BD i DVD-R/RW/RAM medije od 8 centimetara, odnosno HDD od 30 gigabajta.

 Nova generacija Hitachi kamera Izvor: MONDO

Početkom godine japanska kompanija Hitachi predstavila je BD9H Blu-ray, koja je bila pun pogodak. Kamera od 5 megapiksela je posedovala HDD od 60 gigabajta i mogućnost snimanja u rezoluciji od 1920 x 1080 piksela.

Samo šest meseci kasnije novu generaciju Blu-ray kamera predvodi model pod nazivom DZ-BD10H. Nova kamera donosi isto jezgro ali dodaje i više megapiksela kao i manje dimenzije.

DZ-BD10H je potpuna HS ručna kamera, koja snima na BD i DVD-R/RW/RAM medije od 8 centimetara, odnosno HDD uređaj od 30 gigabajta. Kamera novog modela poseduje senzor od 7 megapiksela a prisutna je i mogućnost snimanja direktno na SD/SDHC kartice.

Optika poseduje 10x zum sa sistemom stabilizacije slike, mogućnošću prepoznavanja crta lica i automatskim fokusiranjem.Maksimalna rezolucija koju ova kamera postiže jeste 1920 x 1080 piksela u HX modu i može da uskladišti oko četiri i po časa snimljenog materijala na hard disk, odnosno sat vremena na BD disk.

Hitachi DZ-BD10H Blu-Ray Camcorder pojaviće se prvo u Japanu početkom avgusta a prodavaće se po ceni od oko 1400 dolara.

(Bratislav Jovanović, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS