• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li ste otkačili Instagram?

Datum početka primjene novih Uslova korišćenja i Politike poslovanja se približio, a Instagram je tu priliku iskoristio da nam još nešto kaže.

 Da li ste otkačili Instagram?  Izvor: MONDO

Nezapamćena prašina koja se digla nakon predstavljanja novih Instagramovih Uslova korišćenja, u kojima je stajalo da ta mreža može punopravno da otuđi naše slike i proda ih ili iznajmi trećim licima dobija svoj epilog.

Reagujući nekoliko dana nakon internet revolucije, koju je sam izazvao objavom nove Politike privatnosti, Instagram je rekao da nikakve prodaje slika neće biti i da su one sigurne u trajnom vlasništvu korisnika koji su ih napravili.

Ipak, nedavno predstavljene novosti postaju pravosnažne 19. januara, nakon čega će biti primjenjivana isključivo novoustanovljena pravila, zbog kojih je Instagram, kako se procjenjuje, već izgubio četvrtinu korisnika.

Ovih dana stigao nam je mejl od kompanije Instagram u kojoj nas još jednom podsjećaju na novu Politiku privatnosti i na nove Uslove korišćenja, koje možete pregedati na datim linkovima.

Tom prilikom Instagram je još jednom naveo da su naše slike samo – naše, a nas zanima da li ste odlučili da zadržite ili izbrišete svoj Instagram profil?

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS