• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koga li to lajkuju 8.500 puta u sekundi...

Sliku na Instagram profilu, kako statistika kaže...

 Koga li to lajkuju 8.500 puta u sekundi... Izvor: MONDO

Instagram aplikacija za iOS uređaje, koja je predstavljena oktobra 2010. godine, dnevno zabilježi objavu do čak 40 miliona fotografija, koje su lajkovane oko 8.500 puta u sekundi, prenosi internet portal Forbes. Uz ovaj, treba dodati i podatak da korisnici Instagrama ostavljaju u sekundi preko 1.000 komentara ispod slika.

Instagram, društveni foto servis i istoimena aplikacija za onlajn deljenje fotografija, objavili su statistiku po kojoj ova društvena mreža ima oko 90 miliona aktivnih korisnika. U poređenju sa prethodnim objavama medija, to je smanjenje za oko deset odsto, jer su ranije pominjane cifre od preko 100 miliona korisnika. Ipak, ovo je daleko manje nego predviđanja nekih mediji, koji su tvrdili da ih je 25 odsto manje.

Facebook kompanija je nedavno kupila Instagram za oko 750 miliona dolara (prvobitno je objavljeno da je Instagram plaćen milijardu dolara, ali je konačna cifra, ipak za četvrtinu manja). Kompanija Instagram je tako postala jedan od najunosnijih biznisa u istoriji, jer je u tom trenutku imala svega 13 zaposlenih, što je donosilo 77 miliona dolara zarade po osobi.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za iPhone, koja dozvoljava kačenje fotografija na ostale društvene mreže kao što je Facebook, Tumblr, Flickr i Foursquare, je nakon lansiranja za Android uređaje za jedan dan preuzeta više od milion puta.

Nedavno je Instagram zabranio objavu fotografija na Twitteru.

(MONDO - agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS