• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva slika Samsunga Galaxy S4?

Svijet ne prestaje da priča o nasljedniku Samsungove Galaxy serije, a Internet su preplavile fotografije navodnog Galaxyja S4.

 Prva slika Samsunga Galaxy S4? Izvor: MONDO

Samsung Galaxy S4 navodno je premijeno predstavljen, mada u nefunkcionalnom obliku, najznačajnijim partnerima kompanije na nedavno završenom CES sajmu, a svoju novu premijeru za odabrane imaće već u martu. Za tu premijeru su već, navodno i pozivnice poslate.

Ipak, najnovije vijesti o S4 modelu navode "gotovo sigurnu premijeru" za korisnike u maju, a neki mediji spominju i mjesec april.

Nezepamćeno interesovanje za novim Samsungovim telefonom trebalo bi da natjera tu kompaniju da novi model učini što boljim, jer prvi "kontakti" sa njim kažu da S4 nije dovoljno inovativan u odnosu na prethodnika.

Portal AppyGeek prenosi da je Samsung Galaxy S4 premijerno prikazan još u decembru na Flickr sajtu, pod oznakom i9500. Slike je navodno postavio jedan student, a ime telefona poklapa se sa prvim Benchmark rezultatima, koji su, takođe nekako procurili.

Od početka godine pojavila se gomila nezvaničnih i nepotvrđenih informacija, koje smo saželi na jednom mjestu i pokušali da odgovorimo šta je to što donosi Galaxy S4. Kompletne informacije do sada navedenih specifikacija pogledajte OVDJE.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS