• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Top 5 muzičkih aplikacija za Android

Ako volite muziku, često slušate radio i smatrate da morate biti u toku sa svim muzičkim dešavanjima, onda su ove aplikacije stvorene za vas.

 Top 5 muzičkih aplikacija za Android Izvor: MONDO

Ukratko predstavljamo pet zanimljivih aplikacija koje besplatno možete preuzeti iz našeg App centra i zauvijek koristiti na svojim Android telefonima, uključujući i modele prije Gingerbread verzije OS-a. Aplikacije možete preuzeti sa linka u naslovima.

TuneIn Radio
Ako volite da slušate radio stanice iz cijelog svijeta ovu aplikaciju morate imati. Radi uz pomoć internet konekcije i možete pratiti gotovo svaki radio program na planeti, preko aplikacije u kojoj su stanice razvrstane po žanru muzike, popularnosti, zemlji iz koje se emituju ili nekom drugom kriterijumu. Detalje o TuneIn Radiju pročitajte OVDJE.

TrackID
Ako ne možete da se sjetite imena pjesme i izvođača ili vas jednostavno zanima koja to pjesma ide na radiju, TrackID će vam reći. TrackID je originalna Sony aplikacija, predstavljena prije više godina sa modelom K750i, sada znatno unaprijeđena, veoma intuitivnog i čistog interfejsa, sa dodatnim informacijama o pjesmi i izvođaču. Detalje o TrackID aplikaciji pročitajte OVDJE.
Pandani ovoj aplikaciji su Shazam i SoundHound.

Winamp
Sigurno znate ovaj program sa svog računara. Sada ga ponesite u Android telefonu i uživajte u muzici baš onako kako to činite na svom kompjuteru. Sinhronizujte plej-liste i muzički sadržaj sa računara na telefon i nastavite da slušate omiljene pjesme i u pokretu. Detalje o Winamp aplikaciji pročitajte OVDJE.

TuneWiki
Ako uz muziku želite i da pevate - eto zgode, jer TuneWiki zna riječi gotovo svake pjesme ikada snimljene. Aplikacija omogućava ispisivanje riječi pjesme dok je slušate na radiju ili u Android plejeru, a tu su i mogućnosti prepoznavanja numera, ručnog dodavanja tekstova, pravljenja animacija kombinovanjem riječi pjesama i boja i još nekoliko sjajnih opcija.

Guess That Song - Music Quiz
Kada više ne budete slušali muziku pogađajte imena pjesama i izvođača sami ili u društvu i rezultate uporedite sa korisnicima iz cijelog svijeta. Na tabeli se pozicionirajte što bolje, a u međuvremenu imate šansu da konačno naučite imena svih aktuelnih pjesama i izvođača.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS