• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BitTorrent konačno odletio u oblake

To za korisnike znači slobodniji, brži i bezbjedniji način dijeljenja fajlova uz neograničenu količinu podataka koju mogu da čuvaju u Cloudu.

 BitTorrent konačno odletio u oblake  Izvor: MONDO

BitTorrent, kao open source platforma nastaviće da se koristi i kroz Cloud servis, samo što će korisnicima na raspolaganju biti dodatno skladištenje i sinhronizacija podataka. Kao što to omogućavaju DropBox i MegaCloud, korisnicima će na raspolaganju biti upotreba BitTorrent platforme na različitim uređajima, ali uz neograničeni memorijski prostor sa doživotnim korišćenjem. Dakle – bez ograničenja!

BitTorrent Cloud rješenje funkcionisaće kao i svako drugo, ranije predstavljeno, s tim da će serverski dio posla obavljati BitTorrent Sync aplikacija. Ona će biti zadužena za spajanje, da se tako izrazimo, korisnika, koji svoje Cloud okruženje, u kojem čuvaju fajlove, dijele sa drugim korisnicima.

Ovakav način rada onemogućava upad neželjenih “gostiju” sa strane, ali i lišava sve korisnike zakonskih regulativa, koje bi mogli da prekrše.

Cloud aplikacija trenutno je u takozvanoj pre-alpha verziji i kompanija poziva sve zainteresovane korisnike da je besplatno testiraju i tako pomognu u njenom razvoju i završetku.

Aplikacija je dostupna za Linux, Windows, kao i za Mac OS računare i može se preuzeti ODAVDE.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS