• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ojačani smart telefon za udaranje i ronjenje

Samsung je predstavio Xcover 2, pametni telefon za avanturiste koji uživaju u spoljnim aktivnostima i traže izdržljive mobilne uređaje.

 Ojačani smart telefon za udaranje i ronjenje Izvor: MONDO

GALAXY Xcover 2 je napravljen da izdrži najsurovije spoljne prilike, bilo da je riječ o poslu ili zabavi. Zaštićen je od različitih materija pa je tako otporan na pijesak i prašinu. Čak je i vodootporan do dubine od 1 metar i vremenskog intervala od 30 minuta (ima IP67 sertifikat).

Sada možete praviti podvodne fotografije pomoću dugmeta „direct camera“, dok čvrsto držite uređaj u nosaču, bez brige da ćete ispustiti svoj telefon pošto kućište za bateriju ima dodatnu zaštitu u vidu brave.

Preinstalirane Google mape, pojačan GPS sa GLONASS koji skraćuje detekciju satelitskog signala za 20 odsto kako bi vaša lokacija bila otkrivena preciznije, LED blic pored kamere koji može da se koristi i kao baterijska lampa i baterija kapaciteta 1.700 mAh, samo su neke od funkcija koje GALAXY Xcover 2 čine najboljim pametnim telefonom za spoljne avanture.

Pored toga, aplikacija za vježbanje Cardio Trainer Pro će vam pomoći da dostignete svoje fitnes ciljeve tako što će kreirati program vježbanja po vašoj mjeri, provjeravati vaš napredak i snimati vašu rutu i brzinu.

Za svakodnevno korišćenje, korisnici mogu očekivati standardne karakteristike Samsungovog smart telefona u robustnom GALAXY Xcover 2 kućištu.
Njegov WVGA displej dijagonale 4.0 inča (100.8 mm) pruža jasan pregled svih sadržaja, kamera od 5 megapiksela i prednja VGA kamera će vam omogućiti da zabilježite vaše dragocjene trenutke u visokoj rezoluciji, a Bluetooth v4.0 će vam pružiti bolju konekciju koja detektuje uređaje koji su udaljeni i 50 metara uzmanju potrošnju energije. Brzi dual-core procesor od 1 GHz pokreće GALAXY Xcover 2, telefon koji slobodno možete i pregaziti – kolima ili nekim drugim prevoznim sredstvom.

Samsung GALAXY Xcover 2 pokreće Android 4.1 (Jelly Bean) što mu omogućava bržu i lagodniju tranziciju između ekrana i pruža poboljšani korisnički interfejs koji posjeduje novu površinu za notifikacije i lakši je za korišćenje.

Podaci na uređaju mogu biti sinhronizovani, bekapovani i vraćeni putem funkcije S-Cloud. S Voice dozvoljava korisnicima da kontrolišu telefon putem svog glasa, omogućavajući im na taj način da vide nedeljnu vremensku prognozu, broj kontakta koji žele da pronađu ili čak da fotografišu dok razgovaraju. BestShot funkcija vam predlaže najbolju od serije fotografija, Smart Stay prepoznaje da li gledate u ekran i podešava osvetljenje ekrana u skladu sa tim. Korisnici će takođe moći da uživaju u svim prednostima Samsungovih, uključujući i posljednje verzije priključaka Readers Hub, Video Hub, Game Hub i Music Hub.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS