• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totalno ženski smartfon: Galaxy S3

Nemojte se čuditi zbog naslova, jer kako drugačije opisati ružišasti telefon, koji ima gomilu cvjetića na poleđini i “procvjetale” Android menije...

 Totalno ženski smartfon: Galaxy S3 Izvor: MONDO

Možda ne znate, ali po ugledu na Nokijinu L'Amour kolekciju, koja je sredinom prošle decenije bila više nego popularna damska serija telefona, nastala je i Samsungova La Fleur kolekcija, koje je bila uspješna, ali ne baš konstantna što se novih modela tiče.

La Fleur kolekcija imala je preklopne, oblikom neobične, ali i telefone standardnog oblika u pink, ljubičastoj i crvenoj boji, ali ovog puta prvi put u “porodicu” stiže smartfon - i to kakav!

Samsung Galaxy S3 dobio je fejslifting, pa sada ima cvetnu puzavicu na svojoj poleđini, a unutrašnjost, odnosno Android ima dodatne sličice, animacije, ikonice i druge sadržaje koji će se dopasti djevojkama i damama. Telefon je dobio i dodatne opcije, poput kalkulatora veličina garderobe, ženskog menija i drugih aplikacija namijenjenih isključivo nježnijem polu.

Sem modela Galaxy S3, u La Fleur liniju dolaze i smartfoni Galaxy S Duos, Galaxy Ace 2 i Galaxy Ace Duos, ali i najoviji Galaxy S3 mini. Ovi modeli pojaviće se već prvog februara u Rusiji, odakle će krenuti put cijelog svijeta. Cene ostaju iste, kao i prethodnicima.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS