• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Symbian: Olakšano slanje fotki na Twitter

Korisnici novih Symbian Belle i Anna telefona dobili su opciju slanja fotografija iz galerije direktno na Twitter nalog.

 Symbian: Olakšano slanje fotki na Twitter Izvor: MONDO

Bolje ikad, nego nikad, rekli bismo. Iako je ova opcija odavno omogućena na konkurentskim platformama, Symbian tek od nedavno ima mogućnost dijeljenja fotki na Twitter. Do sada ste morali da se ulogujete u aplikaciju Društvene mreže, pa na svoj Twitter nalog i odatle pošeljete sliku u okviru tvita. Srećom, sada je to omogućeno direktno iz Galerije slika i video zapisa, pa su vam na raspolaganju tri društvena servisa: Facebook, Flickr i Twitter.

Dovoljno je samo pronaći fotografiju, odabrati opciju dijeljenja na Twitter i ukucati (ili ne) dodatni tekst. Otpremanje fotografije počinje odmah i dobićete izvještaj o uspjehu ili neuspjehu slanja slike na Twitter.

Iako je Nokia najavila da je model 808 PureView posljednji Symbian model, kompanija će i dalje nastaviti da radi na razvoju operativnog sistema i da pruža podršku korisnicima koji ga koriste. U posljednjem kvartalu Nokia je prodala preko dva miliona Symbian Belle uređaja, pa je broj korisnika koji koriste taj operativni sistem veoma veliki i dalje.

Nokia bi trebalo da radi na unaprijeđenju OS-a sve do kraja 2014. godine. Nakon toga očekuje se da kompanija do 2016. postepeno zaustavi i na kraju prekine pružanje podrške Symbian korisncima.

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS