• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

11 minuta žestoke akcije: Novi Tomb Raider

U najdužem gejmplej videu, koji traje oko 11 i po minuta, Crystal Dynamics prikazao je žešću, smrtonosniju i nikada odlučniju Laru Kroft!

  11 minuta žestoke akcije: Novi Tomb Raider  Izvor: MONDO

Iako mlada i tek na početku karijete arheologa-istraživača grobnica, Lara Kroft je primorana da se na najbrutalniji način izbori sa neprijateljima, ali i okruženjem u kojem se nalazi.

Bačena na pusto ostrvo, za koje se kasnije ispostavlja da je sve, samo ne pusto, Lara koristi “urođene“ instinkte i tek naučene tehnike kako bi sačuvala živu glavu i pobjegla sa ostrva. Scene brutalnog ubijanja protivnika (probadanje sekirom i streljanje među oči) najveća su novost ove igre, koja uz multiplejer mod dobija potpuno novu dimenziju i pravi iskorak od svih dosadašnjih naslova. Nova Lara više liči na Princa Persije, Hitmena i druge akcione igre, jer su obračuna sa protivnicima, skrivanje, šunjanje i ubistva okosnica novog gejmpleja.

Uostalom, pogledajte i sami OVDJE.

Igra za PC, XBox i PlayStation izlazi već petog marta i nastavljaće se u epizodama. Na Twitteru je pokrenuta velika kampanja putem #REBORN oznake, pa ako ste fan Tomb Raidera - podržite novu Laru!

(Marko Čavić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS